Back
BUSINESS
LAVAZZA STORIES
 A Modo Mio Barista Technology  A Modo Mio Barista Technology
De A Modo Mio Barista Technologie brengt uw Italiaanse café bij u thuis.

Een echte Italiaanse espresso thuis, wanneer u maar wilt, dankzij het gepatenteerde systeem van Lavazza A Modo Mio en zijn Barista Technology. De espressomachines en capsules van Lavazza A Modo Mio zijn het resultaat van jarenlange ervaring en innovatief onderzoek om u in elke kop een unieke smaak te bieden.

De regels om een echte Italiaanse espresso te herkennen en ervan te genieten. De regels om een echte Italiaanse espresso te herkennen en ervan te genieten.
De regels om een echte Italiaanse espresso te herkennen en ervan te genieten.

De beste kwaliteit espresso wordt gegarandeerd door het Lavazza A Modo Mio-systeem - machine en originele capsules - en zijn Barista Technology, in overeenstemming met de standaard productrichtlijnen*
* Richtlijn voor traditionele Italiaanse espresso met machines voor professioneel gebruik - Italiaanse Koffiecommissie. Consortium voor de bescherming van traditionele Italiaanse espressokoffie en INEI.

De kenmerken van een echte Italiaanse espresso
De kenmerken van een echte Italiaanse espresso

Ontdek de Barista Technology van Lavazza A Modo Mio

Alt

SELECTIE VAN BLENDS

De blend wordt volgens de hoogste normen bewerkt, gebrand en gemalen.

Alt

BROUWTEMPERATUUR

Tussen 90 en 96°C.

Alt

GRAMSGEWICHT VAN KOFFIE

Tot 7,5 gram koffie per capsule - de ideale hoeveelheid voor een perfecte espresso.

Alt

HOEVEELHEID PER KOP

25-35 ml per kop koffie.

De kenmerken van een echte Italiaanse espresso

Alt

PERFECTE MALING

De perfecte maling om te voldoen aan de hoogste normen.

Alt

ROMIGHEID

Een aanhoudende en volledige crèmedekking, gedurende ongeveer 120 seconden.

Alt

LANGZAME EXTRACTIE

Tussen 20 en 27 seconden, om de koffiesmaken optimaal tot hun recht te laten komen.

Alt

OPTIMALE DRUK

De druk op de koffie is ongeveer 8-9 bar.

Ik hoor niet thuis in een wereld die de geschenken van de natuur vernietigt.

Luigi Lavazza

Topkwaliteit met compensatie voor CO₂-uitstoot Topkwaliteit met compensatie voor CO₂-uitstoot
Topkwaliteit met compensatie voor CO₂-uitstoot

Onze koffiecapsules zouden niet helemaal perfect zijn zonder rekening te houden met hun koolstofvoetafdruk. Daarom worden onze producten gemaakt met compensatie voor de CO₂-uitstoot. Nu zijn ze pure uitmuntendheid.

ONTDEK MEER

*AFBREEKBARE CAPSULES gecertificeerd EN 13432-2002 voor industriële compostering door TÜV AUSTRIA. Gooi de capsules niet in uw composteersysteem thuis of bij de inzameling van tuinafval. Raadpleeg de regelgeving van uw gemeente voor verwijdering. Er kunnen beperkingen gelden voor het soort producten dat composteersystemen kunnen verwerken.

**De capsules zijn niet geschikt voor de volgende A Modo Mio-koffiemachines: Espria, Espria+, Magia, Magia+, Fantasia, Fantasia+

Klantenservice

Heb u hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen, of neem contact met ons op.

LUIGI LAVAZZA SPA

Via Bologna, 32,
10152, Turijn, Italie